Op doordeweekse dagen organiseert het zandkasteel naschoolse opvang. De naschoolse opvang van het zandkasteel vindt plaats op de Mozarthof, aan de Mozartlaan nr. 31 in Hilversum. We hebben de beschikking over twee lokalen, geheel ingericht als naschoolse opvang en kunnen daarnaast onbeperkt gebruik maken van het schoolplein met buitenspeelmateriaal (o.a. skelters en fietsen), de keuken en de gymzaal.

De kinderen worden door ons uit de klas gehaald na schooltijd om 15.15 uur. Om lekker bij te komen van de schooldag gaan we eerst wat drinken en eten we fruit. Daarna kunnen de kinderen lekker buiten spelen en rijden op de skelters, dansen in de gymzaal of kiezen voor een andere ontspannende activiteit.

Op de woensdagmiddag is er de mogelijkheid voor opvang van 12.30 uur tot 18.00 uur. Uw zoon/dochter wordt om 12.30 uur door ons opgehaald uit de klas. Eerst gaan we gezamenlijk lunchen en daarna is er tijd voor verschillende activiteiten. U kunt hierbij denken aan: het maken van een boswandeling, knutselen, zwemmen, spelletjes doen, iets bakken, buiten spelen op bijvoorbeeld de skelters, een uitje naar de kinderboerderij, bowlen of naar de bioscoop!

Kortom, genoeg mogelijkheden om zowel actief als ontspannend bezig te zijn. De naschoolse opvang duurt tot 18.00 uur en de kinderen kunnen worden opgehaald tussen 16.30 uur en 18.00 uur. In overleg kan verlengde opvang tot 18.30 uur worden geboden.

De naschoolse opvang bij het zandkasteel is een gezellige en ontspannen middag met voor iedereen voldoende mogelijkheden!