Het zandkasteel-pgb is een opvang voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 20 jaar met een verstandelijke beperking, daarbij soms ook een stoornis of syndroom.

Visie
Bij het zandkasteel-pgb mag je zijn wie je bent, weten alle medewerkers weten wie jij bent, zien jouw mogelijkheden en niet jouw beperkingen. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen unieke kindkenmerken. Het zandkasteel-pgb ondersteunt je waar nodig en zorgt dat je je veilig en vertrouwd voelt waardoor je je kunt ontplooien.

• Wij bieden opvang in kleine groepen binnen een huiselijke sfeer met veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en hun ouders/verzorgers.
• Wij bieden passende en zinvolle activiteiten aan op een ontspannen manier.
• Wij bieden zowel groeps – als individuele activiteiten aan waarbij plezier voorop staat.

Het zandkasteel-pgb organiseert naschoolse opvang, studiedagopvang, weekendopvang, vakantieopvang, logeerweekenden op locatie, individuele begeleiding en thuisondersteuning.

Locatie
Het zandkasteel-pgb biedt opvang in Hilversum in het schoolgebouw van de Mozarthof op Mozartlaan 31 en logeren op verschillende locaties zoals Landal Coldenhove, Duinrell en Safaripark Beekse Bergen.

Welke vacatures zijn er op dit moment?
Klik op ‘vacatures’ en je vindt de vacatures die we momenteel hebben.

Solliciteren?
Herken jij je in onze visie, heb je ervaring in de kinderopvang en affiniteit met de doelgroep? Mail ons dan je motivatiebrief en cv en wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek en een proefmiddag. Contactpersoon is Kim Varkevisser: kim.varkevisser@hetzandkasteel-pgb.nl of 06-11917691.